Екипът на „Рефлекси“ ООД (колективен член на Национално Сдружение Фотографска Академия Янка Кюркчиева) през периода 10. 2013 – 31.07. 2014 организира и проведе проект – Първи Международен Фото Салон Пловдив 2014 (с патронажи на FIAP и НСФА), който беше с подкрепата на общ. Пловдив и включен в културния календар на града, съгл. Договор 14 ДГ 388/31.03.2014г.

С този проект добавихме един малък, но значим културен акцент към всички идеи и инициативи на пловдивчани за нашата по-цялостна световна културна интеграция. МФС Пловдив ще добави активи в популяризирането на Пловдив като „древен и вечен“ град, който е обявен за петия най-стар жив град в света и най-старият жив град в Европа! Радваме, че това събитие подсили кандидатурата ни за европейска столица на културата през 2019 г. и нашият град вече я спечели. Едновременно с това се надяваме да възродим международните фотоконкурси в града ни правени преди години.

Основната дейност на фирмата е дизайн, реклама и фотография, нещо без което днешния свят не може.
Oрганизацията на конкурса, дизайна на всички рекламни материали, печата и изложбата на МФС Пловдив бе извършено от “Рефлекси” ООД с ресурси и оборудване на фирмата.
Фирмата предлага висококачествен печат на фотографии върху фотохартии и FineArt медии на принтер EPSON Stylus Pro 7900, ламиниране върху плоскости с дебелина до 3 см. и подготовка за изложби. Фирмата произвежда покани, листовки, плакати, етикети, изложбени презентации, постери и винил банери с налична техника: широкоформатен солвентен принтер DGI Saturnjet ST-II 1806 до 180 см. за печат на различни външни и вътрешни медии, мастилено-струен принтер за отпечатване на CD, дигитален принтер А3+ за къси тиражи и ламинатори, до формат А3 и широкоформатен (160см) за топло и студено ламиниране.

С уважение,
Антон Савов
„Рефлекси“ ООД

За контакти:

Антон Савов – 0888 30 47 46
office@redesign-bg.com

При въпроси или нужда от повече информация, моля пишете на:
info@photosalon-plovdiv.com