РЕЗУЛТАТИ:

На 23, 24 и 25 май 2019г. се проведе журирането на 6-ти Международен Фото Салон ПЛОВДИВ 2019.
Журито в състав:
Председател – Г-н Рикардо Бузи, MFIAP, EFIAP/p, HonEFIAP, (Италия) и членове:
Г -н Бурак Сенбак, UPI Hermes, EFIAP\b, Hon.SSS (Турция)
Г-н Минко Михайлов, (България)
Г -н Мирослав Момински, EFIAP (България)
Г-жа Величка Тодорова, АFIAP (България)
и Г-н Александър Иванов, АFIAP (България)
оцениха всички 4006 постъпили кадъра и определиха финалната колекция за изданието.
Решението на журито е окончателно и не подлежи на обжалване.

Приетите фотографии във финалната селекция (по раздели), можете да намерите на следните линкове:

1. Отворен ЧЕРНО-БЯЛА - M
2. Отворен ЦВЕТНА – C
3. ПРИРОДА – N
4. ФОТОЖУРНАЛИЗЪМPJ
5. ПОРТРЕТ и ТЯЛО PB
6. МОЯТ ГРАД – Т

Забележка:
Много молим всички участници да прегледат имената на фотографиите си на английски, за да нанесем финални корекции в тях – при някакви грешки, проблеми или несъотвевтствия с оригиналите ви (ако вече са приемани в други FIAP салони). Молбата ни (ако някой има забележки по имената), да ни ги изпрати до 17 юни, за да можем да ги публикуваме коректни в каталога и в салон файла, който се отчита пред FIAP.
Само Ви напомняме, че когато участвате в различни салони, името на всяка ваша фотография трябва да бъде еднакво. В противен случай, някои ваши приеми могат да не бъдат зачетени. От 01 януари 2018 (DOC 017/2017 E – SANCTIONS FOR BREACHING FIAP REGULATIONS AND “RED LIST”) са в сила и санкции за “една и съща творба с различно име/заглавие”. Те ще бъдат наложени в случаите, при които веднъж прието изображение или принт (фотопечат) с дадено заглавие, е подадено повторно с различно заглавие. Същото важи и/или когато е налице цветна версия и монохромна версия за една и съща творба с различно име/заглавие. Също и/или версия за печат и проекционна версия на цифровото изображение на едно и също изображение с различно име/заглавие.

ПРОТОКОЛЪТ с определените награди можете да видите ТУК


КАТАЛОГ:

Частите на флаш каталога ще публикуваме след като каталога е готов за печат и програмиране във флаш разлистваща се книга! Каталогa, включващ всички фотографии финалисти отново ще е разделен на 7 части – 1 с общо представяне и 6 с разделите на фотосалона. При желание да разгледате някой от тях просто кликнете върху картинката му. Желаем ви приятни мигове с финалната селекция от 2019!

6th_IPS_Plovdiv2019_introduction_part_bg 6th_IPS_Plovdiv2019_part1_bg 6th_IPS_Plovdiv2019_part2_bg 6th_IPS_Plovdiv2019_part3_bg 6th_IPS_Plovdiv2019_part4_bg 6th_IPS_Plovdiv2019_part5_bg 6th_IPS_Plovdiv2019_part6_bg