4
02/2023

Всеки ден, празник или делничен ден, е по-хубав когато две инициативи си станат партньори!
Макар че започваме познато (последната новина тук е със същото първо изречение), това си е самата истина, защото дни преди да отвори нашия салон можем да се похвалим с нов партньор! 14-ти февруари, празника на влюбените Св. Валентин, който е само след 10 дни ще се превърне в двоен празник. Тогава двата пловдивски фото конкурса официално ще обявят тази новина и своите добри намерения за бъдещо взаимнополезно сътрудничество, а на откриването на Национален фотоконкурс “Най-сладка целувка” в Цар Симеоновата градина, разбира се ще има победители и изненади за тях. Но ето какво споделиха организаторите на конкурса от тяхната фейсбук страница, през която популяризират своето събитие:
“Национален фотоконкурс “Най-сладка целувка” има удоволствието да обяви, че в текущото ни 17-то издание се роди едно ново партньорство и то със събитие с подобен на нашия конкурсен характер, но международен! Общия корен между двете, освен фотографското изкуство разбира се, е града домакин и на двата конкурса – Пловдив! Нека #Заедно опитаме да направим фокуса към фотографията все по-голям. Десети Международен фото салон ПЛОВДИВ 2023 до дни ще бъде отворен за участие! Новината, която е свързана с тяхното юбилейно издание, е че фото салон Пловдив направиха един чудесен реверанс, който е и комплимент към нас за дългите години орагнизиране на “Най-сладка целувка”.  Жеста, е че с това ново партньорство, фотo салон Пловдив добява към наградите ни още 10. Първите десет финалиста в нашето класиране, ще получат ваучер за безплатно участие в 10-ти МФС Пловдив, към вече обявените ни награди. Тези ваучери им осигуряват участие в до 3 раздела (по избор от 6) с до 4 кадъра, който ще бъдат журирани от международно жури. Големия победител в “Най-сладка целувка” пък, получава пълно участие и в 6-те раздела. С тези награди всички наши 10 финалиста ще получат възможността да получат оценка за своите умения във фотографията и в международния фото форум с името на града ни! Организаторите на фото салона, на свой ред споделиха едно свое друго очакване и надежда – техни трайни фенове да си поразровят из архивите и да пратят свои добре уловени и запечатани “целувки” в национален фотоконкурс “Най-сладка целувка”! За всички напомняме крайния срок при нас – 13.02.2023.

10th_Plovdiv_2023_banner_SK_1200x800px

Накрая ще добавим, че много ще се радваме, ако всички вие наши дългогодишни учаснтици и приятели, изпратите фотографии за “Най-сладка целувка”!
И за да сме максимално полезни и кооперативни, ако някой почувства импулс да споделя “целувки” уловени в свои кадри, ето ви полезна информация:
Фейсбук страницата на конкурса е:
https://www.facebook.com/celuvka
Кадрите (до 5 авторски) се изпращат на e-mail: celuvka2013@abv.bg
Организаторите ги приемат в оригинален размер и придружени с две имена и телефон за връзка.

С уважение,
МФС Пловдив